tisdag 11 november 2008

Ibland är det hårt, jävligt hårt


Nittonde augusti gjorde jag mitt förra blogginlägg, det var ungefär då jag senaste hade något som kan beskrivas som fritid. Det är snart tre månader sedan.

Det blir så ibland att som egen företagare med ambitioner att man helt enkelt får slava på sju dagar i veckan, oftast runt 12 timmar om dagen. Om det inte är jobb så är det inlärning av kompetens, eller marknadsföring, eller annan skit jag egentligen om jag haft ett vanligt jobb inte hade behövt pyssla med.

Nu börjar det se bra ut iaf, nu verkar det tom som om jag kan avsätta en dag i veckan med att ha ledigt, unna mig själv något, det var länge sedan. Eller ja, sanning och säga så tog jag ledigt en dag på allhelgonadagen, det var första gången på länge som jag kunde göra precis vad jag ville, och det gjorde jag.

Murderjunkies spelade i stan, närmare bestämt på Showdown, Henriksberg, ett av mina favo-ställen för oss som inte är så nogräknade med vårt sällskap. Otaliga är de gånger jag druckit mig stupfull på Henriksberg. Det var bara att boka biljetter till mig och polaren, för mig var det obligatoriskt, att inte se MJ om man kan finns bara inte. För er som inte vet vem Murderjunkies är så är det bästa jävla bandet i världen, som tidigare frontats av THE GG ALLIN himself, se video nedan för att förstå vad det handlar om.

Jag drog ett par öl hemma hos polaren i hans väldigt nergångna och kaotiskt stökiga lilla etta för att sedan dra på spelningen, väl där hinkar jag fyra öl till. Det var trots allt happy hour och ölen kostade 25 pix endast, bra ursäkt för att dricka om man nu behöver någon. Spelningen var sinnessjukt bra med massa gamla goa klassiker som "Outlaw scumfuck","I kill everything I fuck","bite it you scum","die when you die" m.m., klimaxet var dock när Dino, den nakna trummisen, körde upp trumpinnarna i skitan, hejdlöst bra avslutning! Inte riktigt lika kaotiskt som sist de spelade i Sverige då en bekant fastnade bland sladdarna på scen. De fick bryta spelningen för att ge honom smisk med stativet, rycka bort honom från scen så han slår fejan i golvet och nästan knäcker näsan och sedan kasta ut honom från stället, hela min lägenhet blev nerblodad på efterfesten. Men jag hade kul denna gång också, blåslagen och full vinglade jag hem med det största flinet någonsin.

Om man jobbat riktigt jävla mycket riktigt länge så är det jävligt skönt att släppa loss totalt och låta vad som helst hända, vilket det i regel gör också. Supa sig full och dra gasen i botten är som ett reningsbad för själen även om det är jobbigt som fan att vara bakis dagen efter. Rekommenderas!GG Allin på tiden det begav sig, fick tyvärr aldrig sett honom innan han dog av överdos :(

1 kommentar:

Gutegirl sa...

re: MEn då så, jag ska göra Pipparkakegrisar!! Jag satsar på det mest perversa!!