tisdag 7 april 2009

Fredagkväll


Jävla skum fredagskväll man hade igen då, var på Circuitbending uppe i Majorna med en kompis och en bekant, det var hyfsat rocknroll, billig öl och några timmars filande på elektronisk utrustning som lät apa, helt min stil. Dessutom en god anledning att slippa ut ur sambolivet som har en förmåga att sänka mig ner i tristess och meningslöshet. Man behöver komma bort, rensa skallen och göra knasiga saker ibland, annars blir man bara en gråtrist Svensson, usch.

Några öl och nån deciliter av polarens hembrända var man bra go i bollen, tog mot min vilja en jävla somalitaxi in mot stan (varför kan man inte välja vilken typ av chaufförer man vill ha, eller snarare välja bort de man inte vill ha). Stod inför valet och kvalet om att gå till Kellys och få en bra fylla där för en inte allt för dyr slant, sånt gillar jag, dock har såna ställen förmågan att dra till sig dubbelt så mycket folk som det egentligen får plats med, folkmassor hatar jag, vill sitta ner, mörkt ska det vara, inget jävla oväsen heller. Vi sket i Kellys, det blev suparfest hemma hos kompisen istället, noiseindustri och sprit, billigare dessutom och så slipper man disko och idioter. Dessutom är man ju nästan dubbelt så gammal som de andra fåntrattarna som går ut, alla andra i vår ålder har ju familjer och skit nu så de ser man inte röken av.

Halv två vinglade jag mig av hemåt med nattvagnen, nattrafiken i Göteborg är ett skämt, flera byten med tråkigt långa uppehåll, dessutom regnade det kraftigt. Fastnade på Hjalmar Branting naturligtvis, tre hållplatser hemifrån, kunde gå i regnet eller vänta sjutton minuter, piss. Hade precis vänt mig för att kolla tidtabellen på skärmen i väntkuren, vänder mig om igen, ser en tvärpåtänd idiot till pojkslyngel komma emot mig, ger mig tre smällar på sidan av huvudet, helt jävla oprovocerat. Det lustiga var att han slog så förbannat illa att skolgårdsstryket på lågstadiet var hundra resor värre, fjolla. Slänger min blick lite längre bort och ser ytterligare fyra andra pojkslynglar nita sönder en annan kille längre bort, dags att dra mao. En sak är viktig att komma ihåg vid såna händelser, en pojkslyngel kan man stampa sönder utan problem, men en hyeneflock på 4+ bör absolut undvikas för det slutar alltför lätt att man får en kniv i ryggen och det vill man inte. Tänkte istället springa över vägen för om han är dum nog att följa efter, så åker han på däng en bit bort från de andra glinen, följer glinen efter så var det bara några meter till så kunde jag dra in på Adas och fixa backning där, efter alla mina fylleeskapader runt Kville så känner man en del folk, på gott och ont. I det läget win-win vilket fall som, halvvägs över vägen så får jag hundrafemtio liter smutsvatten över mig av en bil som susar förbi, måste sett jävligt kul ut, jaja man nyktrade till fort iaf, vänder mig om för att se om någon följer efter men de var redan på väg bort åt ett annat håll, troligtvis för att polisstationen ligger även den ett stenkast bort.

Kvar står man, lite paff över angreppet, mer paff över hur illa ungjäveln slog, ja näst intill besviken faktiskt, lär de sig ingenting i skolan idag, tre smällar i huvet på en bra tankad kille, och han gör noll och ingen skada alls *suck*. Dyngeblöt och sur går man hem de tre hållplatserna, mitt i regnet, drar på sig en förkylning som heter duga dessutom, SKITFREDAG.

1 kommentar:

Blogger sa...

Get all your favorite alcoholic drinks on Duty Free Depot!

All the popular brand name drinks for unbeatable discounted price tags.