onsdag 18 juni 2008

Dags för en presentation tror jag...

...eftersom det verkar förekomma vissa vridna fantasier om mig som person *host**host*

Jag är 34 år gammal, inte det minsta tunnhårig och kommer inte att bli, förutsatt att jag inte råkar ut för cancer eller nån skum olycka då. Väger inte alls mycket faktiskt, har aldrig lyckats passera 62 kilo, det har inte min far heller, ett tag gick jag till gymmet nästan varje morgon, käkade kosttillskott och fan vet allt men inte gick jag upp något nämnvärt. Har den sjukaste ämnesomsättningen av alla, jag kan äta enorma mängder mat, skiter sällan och när jag gör det så är det i regel bara råttskitar, fråga mig inte hur det fungerar för det vet jag inte. I skolan var jag den som kunde äta mest av alla, vilket antagligen ansågs konstigt eftersom jag dessutom var klenast av alla. Det bidrog naturligtvis till rykten om att jag skulle ha mask men det har jag aldrig haft, då skulle jag nog dött.

Jag arbetar som systemutvecklare på egen firma som jag driver tillsammans med en gammal vän, konsultar mycket och säljer en egenutvecklad applikation, vi har kontor centralt i Göteborg och verksamheten går bra. Inget WT lågkastjobb mao.

Jag är bosatt vid Ramberget på Hisingen i ett område som kanske kan bedömmas som något av ett WT-ghetto men jag trivs där, där kan jag absolut vara mig själv och leva mitt liv utan att några fisförnäma grannar ska försöka lägga näsan i blöt, på Hisingen sköter vi oss själva och det är faktiskt ritkigt lugnt och avslappnat för det mesta. Precis bakom husknuten ligger det några huslängor som är för folk med missbruk och andra problem så det kan vara lite drag på gatan ibland och det tycker jag är kul, mycket bättre än tv. Sådant skulle jag absolut sakna ifall jag flyttade till finare kvarter.

Jag har mina intressen naturligtvis, det är inte sport och television dock utan faktiskt ganska nördiga saker som synthar, studioteknik, elektronik, musik, litteratur, film och galenskap i allmänhet. Kollar i princip aldrig på tv, skulle jag sätta på den så är det för att se någon bra dvd-film, helst drama eller samuraj-film, det tycker jag om. Musik kan jag sluka det mesta så länge det inte låter för kommersiellt eller poppigt, i mina yngre dagar var jag hårdrockare men numera lyssnar jag mest på elektronisk musik, ambient, elektro, industri, typ. Dock har jag streckkört W.A.S.P.s gamla plattor på kontoret i snart två veckor och innan det var det en massa Thin Lizzy i lurarna så det varierar. Är jag rikigt jävla drängfull så blir det nog råindustri och noise för hela slanten, gillar kombinationen, gärna kombinerat med GG Allin också.

Jag gillar att vara full, det är skönt, och kul. Brukade dricka mycket på helgerna förut, gärna fredag kväll efter jobbet fram till söndag morgon om det gick. Alkoholist tror jag inte jag är, har inga problem med att hålla mig ifrån spriten men har dock problem med att sluta dricka när jag väl kommit igång. Öl, vin, whiskey, hembränt, jag skiter i vad det är så länge jag blir full, rakvatten har jag inte sänkt mig till dock. Har dock inte varit av den nogräknade typen när det gällt ställen, nej jag har stundtals suttit på de jävligaste av gangsterhaken här och hinkat billig fulsprit medan albanmaffian och fan vet allt spöat skiten ur folk men det var ett tag sedan nu, ett antal år sedan faktiskt och skulle aldrig göra det igen. Numera dricker jag lite finare, går jag ut hamnar jag i regel på Irish Rover på 2a långgatan och drar ett par ritkigt dyra finöl. Har faktiskt bara druckit sprit en gång på två månader snart, för något år sedan var det helt otänkbart att ens missa en helg.

Jag kan nog bedömmas som annorlunda, har alltid gått min egen väg. Mina föräldrar har sagt till mig på senare år att jag var den där ungen som aldrig gick att förstå och så var det nog. Aldrig lyssnade jag på dem heller och det är bra det för hade jag gjort det hade jag nog jobbat i den lokala gummifabriken i Sjöbo nu, gift med den fetaste av suggor med en drös av snoriga och störtfula barn med uppenbara begåvningshandikapp. Jag pysslade sällan med samma saker andra ungar, sport gick tokbort, scoutkårer och blockflöjtsonani var också helt otänkbart, någon bögstämpel ville jag inte ha, bög == skolstryk. Istället var jag den mer tillbakadragna typen som gillade att rita, skriva och hitta på jävelskap, lite som Mr Jekyll och Dr Hyde, kan inte påstå jag var direkt elak jag ville nog bara ha lite action emellanåt och var nyfiken på människors reaktioner i olika situationer, det är jag fortfarande. Är det något som jag inte kan sluta bli fascinerad av så är det galenskap, jag fullständigt älskar när folk flippar över och beter sig som rikiga dårar, kaos och idioti är den vackraste form av konst för mig, det blir aldrig tråkigt.

Jag har en handfull vänner, iaf riktiga sådana, det blir så när man är lite annorlunda och inte socialiserar på samma sätt och inte har de vanliga gemensamma nämnarna. De är dock sjukt bra vänner, härligt galna naturligtvis, jag kan lita på dem i vått och torrt, även när det blir för vått, det är bra. Annars är jag den introverta typen som gillar att sitta själv större delen av veckan och pyssla med allehanda saker, uppmärksamhet har jag aldrig gillat, "peptalk" är ännu värre, det spyr jag på. Är sambo sedan två månader tillbaka, min flickvän träffade jag på en resa i Japan 2006, trodde faktiskt inte det skulle att gå att bo tillsammans med någon annan men det har faktiskt varit helt ok än så länge och känner mig inte allt för uttråkad fakitskt. Nu är hon min exakta motpol, på i princip allt så hur det kan funka så bra oss emellan det vete fasen, mysko.

Jag har som de flesta andra en del politiska värderingar men de håller jag för mig själv, iaf fram tills jag blir tillfrågad, politik är ganska trist faktiskt. Kommunism ligger inte högt i kurs dock, svensk bidragspolitik pissar jag på och den extrema invandringen tycker jag bara är konstig. Nog om det..

..och nog om "jag,jag,jag" för den här gången, ..

1 kommentar:

Blogger sa...

Get all your favorite spirits and wines at Duty Free Depot!

All the highest quality brand name beverages for unbelievable discounted price tags.